Er zijn een aantal klanten die vragen waar hun bestelling blijft, ondanks dat het duidelijk op onze site staat beschreven zijn er toch klanten die, of de site niet goed hebben gelezen, of niet hebben begrepen.
Wij willen uitleggen dat wij een dropshipping webshop zijn en wat dat inhoudt.
Wij zijn de goedkoopste van Marktplaats en anders van Nederland, wij kunnen goedkoop aanbieden omdat;
a. Wij geen dure opslagloodsen hebben.
b. Wij geen dure winkels cq. Showrooms hebben.
c  Wij dropShippen.
Wat is dropshipping ?
Drop-shipping wil zeggen dat wij uw bestelling rechtstreeks bij de groothandel bestellen en naar de klant laten verzenden.
Waarom duurt het langer dan normaal ?
Op het moment dat uw bestelling binnen is wordt deze direct in behandeling genomen, en wordt het product dezelfde dag nog besteld bij de groothandel.
De groothandel verwerkt de bestelling als volgt,
het duurt 1 á 2 dagen voordat de betaling verwerkt is, dan wordt het product
verscheept, het ene product is er sneller dan het andere.De levertijd van drop-shipping producten is over het algemeen tussen 11-20 dagen.Er bestaat altijd een kans dat dit langer duurt (dat komt zelden voor)LET OP! logistieke vertraging en douane inklaring hebben invloed op de levertijd. Van een aantal producten die in Nederland op voorraad zijn is de leveringstijd 2 á 3 dagen dan staat het bij het product.
Waarom kan ik niet annuleren of mijn geld terug krijgen?
Op het moment dat u een bestelling doet is uw bestelling onderweg naar u toe, wij hebben daarna geen zicht en invloed op uw bestelling, wij kunnen de bestelling ook niet meer annuleren. Zoals u zult begrijpen kunnen wij daarom ook niet uw geld retourneren zolang de bestelling niet is geleverd. Is de bestelling geleverd en u bent om welke reden dan ook ontevreden of er mankeert iets aan de bestelling heeft u alle  recht om de bestelling te retourneren volgens ons retourbeleid.

Team Mag-Led Trading